Masterclass de 2 zile cu NONDAS la Iași

În perioada 8 – 9 Mai 2021, la Iaşi, se va desfăşura un eveniment unic în zona Moldovei, organizat de Dental Future şi dedicat tuturor tehnicienilor dentari pasionaţi de munca lor.

Masterclass cu Nondas Vlachopoulos, unul dintre cei mai cunoscuţi tehnicieni dentari contemporani

Hands-on & curs intensiv „3 zirconia crowns and 3 feldspathic veneers on refractory with Noritake CZR layering”

Nondas Vlachopoulos

Grecia

Lector

Nondas Vlachopoulos, unul dintre marii maeştri ai tehnicii dentare, este specializat în restaurări estetice din ceramică și pe implant.

Nondas Vlachopoulos s-a născut în Toronto, Canada. A absolvit școala de tehnică dentară în 1985. În 1990 și-a înființat propriul laborator dentar „AestheticLab”, în Atena. Din 2001, este lider de opinie în Grecia pentru Noritake Dental, Ivoclar Vivadent și MPF Brush Co. Din mai 2014 este recenzor al AACD’s Journal of Cosmetic Dentistry (jCD). De-a lungul timpului a publicat numeroase articole în reviste de tehnică dentară din Grecia, cât şi în publicaţii internaţionale. 

Laboratorul său colaborează cu Facultatea de Stomatologie a Universității Naționale și Kapodistriene din Atena, Grecia, și cu programele postuniversitare de protetică dentară și chirurgie dentară, precum și cu Departamentul de Protetică al Institutului Eastman de Sănătate Orală al Universității din Rochester, Statele Unite ale Americii. 

Nondas Vlachopoulos a susţinut numeroase cursuri practice atât în Grecia, cât și în întreaga lume (SUA, America de Sud, Europa, Asia și Orientul Mijlociu). Speaker de renume, a fost invitat să susţină prelegeri despre estetica dentară în cadrul evenimentelor de profil şi a congreselor internaționale.

EVENIMENT

Nondas Vlachopoulos, unul dintre marii maeştri ai tehnicii dentare, va fi alături de noi în cele două zile de curs practic intensiv, astfel:

În prima zi Nondas Vlachopoulos va susţine o prezentare de 2-3 ore despre estetica pe restaurări ceramice complete, urmată de demonstraţia LIVE a lectorului de stratificare prin Tehnica One Bake, tehnici de prelucrare, morfologie, micro- și macrotextură a suprafețelor, tehnici de lustruire.

În cea de-a doua zi cursanţii vor lucra la propriile modele, sub îndrumarea şi la indicaţiile lectorului, iar până la finalul zilei de curs fiecare participant va avea lucrarea finalizată.

 Obiectivele de învățare ale cursului intensiv:

  • Forma dintelui rezultată în urma stratificării și importanța acesteia pentru a spori estetica restaurărilor

  • Tehnici de colorare și gestionarea fluorescenței pe capele de zirconiu

  • Stratificare pas cu pas pe faţetele Feldspathic cu ajutorul Tehnicii One Bake

Cursul se va susține în limba engleză.

Un eveniment Dental Future ce se adresează tuturor profesioniştilor din domeniul tehnicii dentare.

Taxă înscriere curs & hands-on: 700 euro / participant

Rezervă-ți locul acum! Număr limitat de locuri.
Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare:
E-mail: office@dentalfuture.ro
Telefon: (+4)0744 706 719