Termeni și condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.dentalfuture.ro 

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru va pune la dispoziție informațiile din acest site web in scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.dentalfuture.ro de catre potential vizitatori sau clienti. Accesând și navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

AMA R&D GROUPE SRL (denumită în continuare Draghici Dental), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

Draghici Dental deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicația software într-o forma perceptibila de către oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea Draghici Dental, care îsi rezerva dreptul de a modifica conținutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul conținut al site-ului Draghici Dental este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de Draghici Dental. Este interzisă copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Draghici Dental.

Accesul si utilizarea paginii www.dentalfuture.ro sunt gratuite si au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informatiile prezente pe www.dentalfuture.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana

fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.dentalfuture.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situații, continutul www.dentalfuture.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților www.dentalfuture.ro.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor Draghici Dental. Draghici Dental nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Draghici Dental nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele www.dentalfuture.ro, preturi, informatii, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.dentalfuture.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta și nu poate angaja răspunderea Colibri Studios în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web www.dentalfuture.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea www.dentalfuture.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

www.dentalfuture.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultantei, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

Draghici Dental nu poate garanta ca prezentele pagini nu conțin erori, și asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze Draghici Dental prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează sa fie utilizate produsele și/sau serviciile Draghici Dental, dar poate include și alte informații aflate în strânsa legătură cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrări electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul website poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de AMA R&D GROUPE SRL utile în legătură cu conținutul site-ului său și care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

AMA R&D GROUPE SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.dentalfuture.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către Draghici Dental; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către Draghici Dental a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de Draghici Dental și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Draghici Dental va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

Politica de confidențialitate

AMA R&D GROUPE SRL face tot posibilul să ofere produse, servicii și experiențe extraordinare tuturor clienților. Ne bucurăm că sunteți oaspetele nostru și prețuim loialitatea dvs. Suntem conștienți de faptul că, în zilele noastre, confidențialitatea reprezintă un aspect important și tocmai din acest motiv, am dezvoltat această Politică. Explicăm în acest fel practicile noastre cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. prin intermediul acestui site, prin comunicări scrise sau verbale cu noi și atunci când beneficiați de produsele și serviciile AMA R&D GROUPE SRL

Suntem preocupați de a vă garanta protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu normele și principiile Regulamentului (UE) nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Datele cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Această „Politică” se referă la datele personale ale clienților noștri, ale partenerilor de afaceri, ale altor persoane care intră în contact cu noi sau care vizitează locațiile noastre, angajați sau persoane aflate în proces de angajare, colaboratori etc. și se aplică datelor cu caracter personal colectate prin: e-mail, direct în locație, formulare, CV-uri, înregistrări video, web-site, social media.

Această „Politică” se referă la datele personale ale clienților noștri, ale partenerilor de afaceri, ale altor persoane care intră în contact cu noi sau care vizitează locațiile noastre, angajați sau persoane aflate în proces de angajare, colaboratori etc. și se aplică datelor cu caracter personal colectate prin: e-mail, direct la recepție, formulare diverse, CV-uri, înregistrări video, web-site, social media.

 • Scopurile pentru care colectăm și modul în care folosim datele dumneavoastră cu caracter personal;
 • Modul în care colectăm date cu caracter personal;
 • Temeiul procesării pentru scopurile de mai sus;
 • Categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm și le procesăm;
 • Perioada de stocare în vederea procesării;
 • Drepturile dumneavoastră și modul în care puteți să le exercitați;
 • Către cine putem transmite aceste date.

Identitatea și datele de contact ale AMA R&D GROUPE SRL în calitate de operator de date personale AMA R&D GROUPE SRL

Sediul social: Jud. Iași, Mun. Iași, Str.Bradului, Nr.21, Bl.G6, Sc.A, Et.P, Ap.7

Număr de înregistrare la Oficiul Registrului Comerțului : J22/2721/2004 

Cod unic de înregistrare : RO33381637

Datele personale pe care le colectăm:

 • Prenumele, numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, țara și localitatea de domiciliu;
 • Informațiile pe care le furnizați cu privire la preferințele dumneavoastră de marketing sau în cursul participării la sondaje, concursuri sau oferte promoționale;
 • Când vizitați website-urile noastre, chiar dacă nu faceți o cerere de ofertă sau nu comandați un produs/serviciu, este posibil să colectăm anumite date personale, cum ar fi adresa IP, browser-ul pe care îl utilizați și informații despre sistemul de operare, versiunea aplicației, setările de limbă și paginile care v-au fost arătate. Dacă utilizați un dispozitiv mobil, este posibil să colectăm, de asemenea, date care identifică dispozitivul mobil, setările și caracteristicile specifice dispozitivului și detaliile privind latitudinea și longitudinea. Când efectuați o cerere de ofertă, sistemul nostru înregistrează prin ce mijloace și de pe care website-uri ați făcut cererea. Dacă aceste date vă pot identifica ca persoană fizică, aceste date sunt considerate date personale care fac obiectul prezentei Politici de protecție a datelor cu caracter personal. Puteți alege oricând ce date personale (dacă există) doriți să furnizați.

Scopul pentru care colectăm și modul în care folosim datele dumneavoastră cu caracter personal

AMA R&D GROUPE SRL colectează date în următoarele cazuri: 

1. Dacă sunteți un client sau un potențial client al companiei:

Avem obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

1.1. Pentru a vă oferi serviciile noastre

Vă solicităm date pentru:

 • a răspunde cerințelor și mesajelor trimise de dumneavoastră.

Pentru scopul mai sus menționat vă cerem consimțământul/acordul și vă solicităm numărul de telefon și adresa de poștă electronică, în mod expres; avem ca temei al prelucrării interesul nostru legitim.

1.2. Pentru a comunica cu dumneavoastră

Este important pentru noi să putem comunica cu dumneavoastră în scopuri variate, cum ar fi acela de a afla care sunt opiniile dumneavoastră asupra serviciilor noastre, acela de a soluționa diverse sesizări ale dumneavoastră sau acela de a vă putea oferi servicii personalizate, oferite în timp util, în format electronic sau telefonic (de exemplu: livrarea serviciilor și produselor la domiciliu).

1.3. Respectarea obligațiilor legale

În anumite situații vă putem solicita date cu caracter personal în temeiul unei obligații legale, impuse de legislația în vigoare.

1.4. Trimiterea de informații (newsletter)

Vă solicităm date pentru a vă trimite informări comerciale/newslettere, în format electronic. Pentru acest lucru vă cerem consimțământul/acordul și vă solicităm adresa de poștă electronică, în mod expres; avem ca temei al prelucrării interesul nostru legitim.

Vă puteți retrage oricând consimțământul, exprimând astfel opțiunea dumneavoastră de a nu mai primi newsletter-ul nostru în viitor, făcând click pe „dezabonare” atunci când primiți e-mailul respectiv.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt numele si prenumele, numărul de telefon, adresa/domiciliul, adresa de poștă electronică, precum și alte date personale pe care ni le puteți furniza direct.

1.5 Securitatea, detectarea și prevenirea fraudei

Utilizăm informații care pot include date cu caracter personal, pentru a preveni frauda și alte activități ilegale sau care încalcă drepturile persoanelor fizice. De asemenea, folosim aceste informații pentru a investiga și detecta frauda. Putem utiliza datele personale pentru evaluarea riscurilor și pentru scopuri de securitate, inclusiv autentificarea utilizatorilor. În acest scop, datele cu caracter personal pot fi comunicate unor terțe părți, cum ar fi autoritățile publice, conform reglementărilor aplicabile in vigoare.

1.6 Motive juridice

În acest scop trebuie să utilizăm informațiile furnizate, care pot include date cu caracter personal, pentru a rezolva disputele juridice sau reclamațiile, pentru investigațiile și respectarea reglementărilor, pentru a pune în aplicare un acord sau pentru a confirma solicitările din partea organelor de drept, în măsura în care acest lucru este prevăzut de lege.

2. Dacă sunteți un angajat sau un alt tip de colaborator

2.1. Pentru a intra în relații contractuale cu noi (Contract Individual de Muncă, activitate de zilier etc.)

Vă solicităm datele impuse de lege pentru a încheia contracte de muncă cu noi, în temeiul unei obligații legale: nume, prenume, domiciliu, data și locul nașterii, coordonatele actului de identitate, acte de studii, cazier judiciar, cazier fiscal, CV-uri, adeverința medicală, etc.

2.2. Pentru a comunica cu dumneavoastră

Pentru a putea comunica cu dumneavoastră în timp util vă solicităm numărul de telefon și adresa de poștă electronică.

3. Dacă doriți să vă angajați la AMA R&D GROUPE SRL

Utilizăm datele personale conținute în CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificările solicitanților pentru o poziție în cadrul AMA R&D GROUPE SRL Ne bazăm prelucrările pe interesul de potențială încheiere și derulare a unui contract de muncă.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt numele, adresa de poștă electronică, telefonul, adresa, datele personale incluse în CV, fotografia, detaliile privind educația şi instruirea, calificările profesionale, precum şi alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct.

4. Dacă sunteți un partener de afaceri/furnizor

4.1. Pentru a ține legătura cu dumneavoastră

Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a păstra contactul direct și a menține relația contractuală cu dumneavoastră. Colectăm aceste date având ca temei încheierea de contracte comerciale.

4.2. Comunicarea cu dumneavoastră

Utilizăm datele dumneavoastră de contact pentru a facilita comunicarea în timp real a detaliilor relevante cu privire la relația noastră contractuală.

4.3. Obligație legală

În anumite situații vă putem solicita unele date cu caracter personal în temeiul unei obligații legale, impuse de legislația în vigoare.

5. Dacă sunteți un vizitator în spațiile AMA R&D GROUPE SRL

Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a asigura securitatea clienților, bunurilor și a personalului nostru. În acest caz, ne bazăm procesarea datelor pe interesul legitim al AMA R&D GROUPE SRL

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dumneavoastră precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct, la solicitarea noastră, precum și imaginile dumneavoastră înregistrate cu ajutorul sistemului de supraveghere video.

6. Dacă sunteți utilizator al site-ului nostru:

www.draghicidental.ro

Folosim datele personale pe care le colectăm de la dumneavoastră atunci când vizitați site-ul nostru de internet în scopul de a monitoriza traficul și de a îmbunătăți conținutul acestora. Ne bazăm în această activitate de procesare a datelor pe interesul nostru legitim. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora și data accesării unui site Internet și adresa IP de la care a fost accesat site-ul respectiv.

Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal pot fi: o obligație legală (în cazul în care AMA R&D GROUPE SRL este obligată legal să divulge anumite date cu caracter personal autorităților publice), executarea unui contract încheiat de AMA R&D GROUPE SRL în contextul unei anumite tranzacții sau interesul legitim al AMA R&D GROUPE SRL de a efectua o tranzacție în cel mai eficient mod. Serviciul de cerere ofertă este asigurat prin intermediul website-ului propriu; atunci când accesați acest serviciu, termenii și condițiile care se aplică sunt cele menționate pe acel website. Vă sfătuim să le consultați!

7. Furnizarea de date cu caracter personal

Atunci când datele cu caracter personal vă sunt solicitate direct dumneavoastră, AMA R&D GROUPE SRL vă solicită să furnizați toate categoriile de date pe care le solicităm în scopurile menționate anterior, deoarece altfel nu ne vom putea îndeplini activitatea specifică.

Dacă furnizați AMA R&D GROUPE SRL date cu caracter personal ale altor persoane fizice, vă rugăm să comunicați acestora, înainte de o astfel de furnizare de date, modalitatea în care AMA R&D GROUPE SRL intenționează să proceseze datele lor cu caracter personal, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

8. Transmiterea de date cu caracter personal către terți

Deși, ca o regulă generală, noi nu divulgăm datele dumneavoastră personale către terţi, există posibilitatea:

 • de a dezvălui datele de contact către furnizorii noștri de servicii de marketing (numai cu consimțământul dumneavoastră);
 • de a dezvălui datele de contact către furnizorii noștri de servicii bancare, mentenanță soft, contabilitate, avocatură, de analiză a gradului de satisfacție si contracte de management (numai cu consimțământul dumneavoastră);
 • dacă există obligația legală de transmitere a datelor personale relevante către autorități publice, în contextul furnizării de către noi a serviciilor solicitate de dumneavoastră.

9. Durata procesării

Datele dvs. personale vor fi stocate pană la momentul încetării relației cu clientul, cu excepția cazului în care avem obligația legală de a stoca în continuare datele dvs. în scopul de a le prezenta autorităților publice.

10. Procedurile de securitate implementate pentru a vă securiza datele personale

În conformitate cu regulamentul de protecție a datelor cu caracter personal, AMA R&D GROUPE SRL a aplicat măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal și utilizarea necorespunzătoare a acestora.

Folosim sisteme și proceduri adecvate pentru a proteja și pentru a securiza datele personale pe care ni le oferiți.

De asemenea, folosim proceduri de securitate și restricții tehnice și fizice pentru accesarea și utilizarea datelor personale pe serverele noastre.

Numai personalului autorizat i se permite accesul la date cu caracter personal în cursul activității acestuia.

11. Drepturile dumneavoastră

Aceste drepturi sunt următoarele:

 • Dreptul de a primi informații cu privire la prelucrarea datelor și o copie a datelor procesate, vă permite să obțineți confirmarea faptului că datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de către noi şi, dacă este afirmativ, care sunt detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare.
 • Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete, vă permite să rectificați datele dumneavoastră personale dacă sunt incorecte.
 • Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal și, în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de ștergere către alți operatori, vă permite să obțineți ștergerea datelor dumneavoastră personale în anumite cazuri, ca de exemplu:
 1. dacă datele nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate;
 2. dacă procesarea s-a bazat pe consimțământul dumneavoastră și dacă v-ați retras consimțământul, sau acesta a expirat sau în cazul în care nu mai există un temei juridic pentru procesarea datelor dumneavoastră personale;
 3. o instanță sau o autoritate de reglementare a decis că datele dumneavoastră cu caracter personal în cauză trebuie șterse;
 4. dacă se dovedește că datele dumneavoastră personale au fost prelucrate în mod ilegal.

La rândul nostru, avem dreptul să refuzăm solicitarea ta de ștergere a datelor cu caracter personal dacă este necesar să le prelucrăm:

 1. pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare și informare;
 2. pentru a respecta o obligație legală de prelucrare, pentru a îndeplini o sarcină executată în interes public sau în cadrul exercitării unei autorități oficiale cu care suntem învestiţi;
 3. pentru motive de interes public în domeniul sănătății publice;
 4. pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
 • Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor, vă permite să obțineți restricția de procesare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite cazuri, de exemplu, atunci când contestați acuratețea datelor dumneavoastră cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm această acuratețe.
 • Dreptul la portabilitatea datelor, vă permite să primiți datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și lizibil, sau să transmiteți aceste date unui alt operator de date.
 • Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu intenția de a înceta prelucrarea, vă permite să obiectați la procesarea ulterioară a datelor dumneavoastră cu caracter personal, în condițiile și în limitele stabilite de lege.
 • Dreptul de a retrage oricând un consimțământ dat în vederea opririi unei prelucrări a datelor care se bazează pe consimțământul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere.
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată (inclusiv cu privire la crearea de profiluri). La momentul la care vă prezentăm această notă de informare, nu prelucrăm în mod automat datele dumneavoastră.
 • Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere dacă considerați că prelucrarea datelor este o încălcare a GDPR. Puteti depune plângere în special la autoritatea de supraveghere din statul membru al Uniunii Europene: (i) în care aveti reședința obișnuită; sau (ii) în care se află locul dumneavoastra de muncă; sau (iii) în care a avut loc presupusa încălcare a drepturilor dumneavostra cu privire la protecția datelor. În România, autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Detaliile de contact ale ANSPDCP sunt următoarele:

 1. Adresă: Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, România, cod poștal 010336
 2. Număr de telefon (fix): 031 805 92 11
 3. Număr de fax: 031 805 96 02
 4. Adresă de email: anspdcp@dataprotection.ro
 5. Website: http://www.dataprotection.ro/

Suntem bucuroși să vă asigurăm exercitarea acestor drepturi, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau implică un efort disproporționat.

Ca și persoană vizată, puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor în orice moment și în mod gratuit, cu o notificare, utilizând următoarele date de contact: e-mail: office@DraghiciDental.ro în vederea exercitării drepturilor dvs. în conformitate cu GDPR.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în calitatea sa de autoritate publică centrală autonomă cu competență generală în domeniul protecției datelor personale.

Ne-am angajat să tratăm întotdeauna solicitările dumneavoastră cu cea mai mare atenție și ne puteți adresa orice întrebare pentru a primi răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Scrie-ne pe WhatsApp